🍪
Informasjonskapsler hjelper oss å levere. Ved å bruke tjenesten vår godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon
Åpne hovedmenyen

LiavaagWiki:Aktuelt

Les-Miserables-Colosseum.jpg

Opera Garnier.jpg

Opéra Garnier (Paris høsten 2009) - Fotoalbum

Aktuelt LiavaagWiki

LiavaagWiki er en wiki på domenet Liavaag.org som startet som et beta-prosjekt med det hovedformål å se på hvordan semantiske webteknologier lot seg integrere med nettsamfunn og sosiale medier. Wikien bruker wiki-programvaren MediaWiki, som bruker en MySQL database og som er programmert med PHP.


  • Mer om sosiale medier og nettsamfunn på: LiavaagWiki:Om.
  • Systemadministrator er: Bruker:Morten René.
  • Oppdatert til:
    • MediaWiki 1.32.0
    • MySQL versjon 5.6.42
    • PHP versjon 7.2


Innhold

Nyheter

No news is good news


Andre aktuelle ting

 

HTML5

Flere og flere sider på Liavaag.org bruker nå HTML5. Seneste eksempel er London2012, en Olympisk portal som nettopp bruker HTML5, CSS3 og WAI AAA – og alt validerer selvfølgelig. I tillegg bruker nettsiden jQuery og er mobilvennlig. Et nydelig eksempel på fremtidens teknologi. Les mer om HTML5 på HTML5_portal.


Smarttelefoner

Ny webportal for smarttelefon (og WAP) skrevet i HTML5 finnes nå både på Liavaag.org mobil og som mobil lenke. Grei portal for de som vil redusere telefonregningen...


Domener

Domenet Liavaag.org eies og driftes av Bruker:Morten René! Les gjerne mer om domener her. Under er de andre domenene som for tiden blir driftet av Morten René Liavaag Strømsborg: