Diskusjon:Classic Car Show Oslo 2017

Fra LiavaagWiki
Sideversjon per 25. sep. 2023 kl. 15:06 av Administrator (diskusjon | bidrag) (Beskyttet «Diskusjon:Classic Car Show Oslo 2017»: Side med mange besøkende ([Redigering=Tillat kun administratorer] (ubestemt) [Flytting=Tillat kun administratorer] (ubestemt)) [dypbeskyttelse])
Hopp til navigering Hopp til søk

Diskuter ikke det opplagte

Liavaag.org er et privatdrevet nettsted som fokuserer på underholdende og kvalitativt innhold som skal være lett tilgjengelig. For at det skal være lett tilgjengelig bygger nettstedet derfor på teknologier som støtter semantisk web, søkeoptimalisering (SEO) og tilgjengelighet for brukere med nedsatte funksjonsevner (WAI), universell utforming og ISO/IEC 40500. Videre er det selvfølgelig støtte for alle typer enheter fra håndholdte mobiltelefoner, smartklokker og smarttelefoner, samt nettbrett, laptoper, desktoper og Smart-TV.

SoMe

LiavaagWiki bygger på delingskultur og brukergenerert innhold. For tiden er det 72 artikler på wikien. Begrepet Web 2.0 brukes ofte synonymt med sosiale nettsteder, sosiale nettverk, sosiale medier, nettsamfunn og virtuelle samfunn. Wikien fungerer som et slags betaprosjekt, så derfor er verken wikien eller diskusjonsforumene på LiavaagWiki åpent for besøkende. Dette på grunn av veldig stor pågang, og derfor vandalisme og spam.