LiavaagWiki

Fra LiavaagWiki
Sideversjon per 24. sep. 2023 kl. 00:45 av Administrator (diskusjon | bidrag) (Beskyttet «LiavaagWiki»: Side med mange besøkende ([Redigering=Tillat kun administratorer] (ubestemt) [Flytting=Tillat kun administratorer] (ubestemt)) [dypbeskyttelse])
(diff) ← Eldre sideversjon | Nåværende sideversjon (diff) | Nyere sideversjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

LiavaagWiki er en wiki på domenet Liavaag.org. Liavaag.org eies og driftes av Morten René Liavaag Strømsborg. Nettstedet kjøres på Apache-servere og wikien bruker MediaWiki. Det er i dag 71 artikler på wikien.

Om LiavaagWiki

Liavaag.org er et privatdrevet nettsted som fokuserer på underholdende og kvalitativt innhold som skal være lett tilgjengelig. For at det skal være lett tilgjengelig bygger nettstedet derfor på teknologier som støtter semantisk web, søkeoptimalisering (SEO) og tilgjengelighet for brukere med nedsatte funksjonsevner (WAI), universell utforming og ISO/IEC 40500. Videre er det selvfølgelig støtte for alle typer enheter fra håndholdte mobiltelefoner, smartklokker og smarttelefoner, samt nettbrett, laptoper, desktoper og Smart-TV.

SoMe

LiavaagWiki bygger på delingskultur og brukergenerert innhold. For tiden er det 71 artikler på wikien. Begrepet Web 2.0 brukes ofte synonymt med sosiale nettsteder, sosiale nettverk, sosiale medier og nettsamfunn. Wikien fungerer som et slags betaprosjekt, så derfor er hverken wikien eller diskusjonsforumene på LiavaagWiki åpent. Dette på grunn av veldig stor pågang, og derfor vandalisme og spam. Bla deg derfor nedover og besøk Web 2.0 forumet, eventuelt kontaktsiden for å komme i kontakt. Det er ikke åpent for diskusjon på denne wikien, fordi trafikken er for stor. Istedenfor å bruke tid på å reparere etter vandaler og hackere, disponeres tiden til nye prosjekter.

Liavaag.org