Liavaag.org

Personvern

Personvernerklæringen forklarer hvordan Liavaag.org samler inn og bruker informasjon om besøkende på nettstedet. Ved å bruke nettstedet og tjenestene på Liavaag.org, godtar du behandling av dine personlige opplysninger og bruk av informasjonskapsler som beskrevet nedenfor.

Morten René Liavaag Strømsborg er hovedansvarlig for domenet Liavaag.org, og for behandlingen av personopplysningene. Det er frivillig for de besøkende å oppgi personopplysninger. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte bruker, med mindre annet er spesifisert på nettsiden. Den personlige informasjonen som brukes i e-post, eller når du oppretter en brukerkonto, deles ikke med eksterne tredjeparter. Liavaag.org driftes fra Oslo i Norge, og følger norske lover og forskrifter.

Analyseverktøy og informasjonskapsler

Liavaag.org bruker informasjonskapsler for å gi den beste brukeropplevelsen. For å lage og drifte et brukervennlig nettsted, analyseres brukermønsteret til de besøkende. Til dette formål brukes cPanel-verktøy for å analysere brukermønster på Liavaag.org. I tillegg brukes Google Analytics og AddThis som analyseverktøy. Tjenestene bruker informasjonskapsler, som er små tekstfiler nettstedet lagrer på brukerens datamaskin. Informasjonskapslene registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Disse opplysningene brukes statistisk for å se hvor mange besøkende de ulike nettsidene har, hvor lenge besøket varer, hvor brukerne kommer ifra og type nettleser som brukes. Personlig informasjon lagres ikke i informasjonskapslene på Liavaag.org sine cPanel-verktøy. Ingen av disse informasjonskapslene tillater oss å koble informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA, og er underlagt Googles retningslinjer for personvern. Tilsvarende er det for AddThis, der informasjonen som innsamles, lagres på AddThis sine servere i USA, og er underlagt AddThis sine retningslinjer for personvern.

Hvordan unngå informasjonskapsler

De fleste nettlesere aksepterer informasjonskapsler automatisk. Dette kan slås av helt eller delvis, men brukeropplevelsen og funksjonalitet kan da bli redusert. Den norske nettsiden nettvett.no forklarer hvordan du godtar eller avviser informasjonskapsler på forskjellige nettlesere.

AddThis Data identifiserer ikke et individ direkte, men identifiserer enhetene som brukes av de besøkende. Formålet med disse dataene er interessebasert annonsering. Du kan velge bort dette ved å bruke annonsering opt-out, eller bruke en av linkene under.

Velge bort interessebasert markedsføring


IP-adresse

En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare. Brukerens IP-adresse, tidspunkt, og nettadresse blir logget i en kort periode før loggen slettes automatisk. IP-adresser sendt til Google Analytics er anonymisert.

Eksterne leverandører

Liavaag.org er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne nettsteder, eller fra eksterne leverandører. Les om vår tilnærming til eksterne linker, samt opphavsrett.

Personvernerklæring