Liavaag.org

Personvern

Personvernerklæringen forklarer hvordan Liavaag.org samler inn og bruker informasjon om besøkende på nettstedet. Ved å bruke nettstedet og tjenestene på Liavaag.org, godtar du behandling av dine personlige opplysninger og bruk av informasjonskapsler som beskrevet nedenfor.

Morten René Liavaag Strømsborg er hovedansvarlig for domenet Liavaag.org, og for behandlingen av personopplysningene. Det er frivillig for de besøkende å oppgi personopplysninger. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte bruker, med mindre annet er spesifisert på nettsiden. Den personlige informasjonen som brukes i e-post, eller når du oppretter en brukerkonto, deles ikke med eksterne tredjeparter. Liavaag.org driftes fra Oslo i Norge, og følger norske lover og forskrifter.

Informasjonskapsler

Liavaag.org bruker informasjonskapsler for å gi den beste brukeropplevelsen. Informasjonskapsler er små tekstfiler nettstedet lagrer på brukerens datamaskin. Personlig informasjon lagres ikke i disse informasjonskapslene. Ingen av disse informasjonskapslene tillater oss å koble informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.

Det er nødvendig å bruke analysverktøy for å lage og drifte et brukervennlig nettsted. Google Analytics brukes for å analysere brukermønster på Liavaag.org. Denne informasjonen brukes statistisk for å se hvor mange besøkende de ulike nettsidene har, hvor lenge besøket varer, hvor brukerne kommer ifra og type nettleser som brukes, samt type plattform. Informasjonskapslene brukes ikke til å kartlegge enkeltbrukeres bruksmønster, eller annen informasjon som vil kunne krenke personvernet. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA, og er underlagt Googles retningslinjer for personvern. Alle IP-adresser på Liavaag.org blir anonymisert før de sendes til Google Analytics.

Informasjonskapsler på Liavaag.org
Navn Leverandør Domene Utløper Beskrivelse
_ga Google Analytic liavaag.org 2 år Brukes til å skille mellom brukere
_gat Google Analytic liavaag.org 1 minutt Brukes til å redusere forespørselshastigheten
_gid Google Analytic liavaag.org 24 timer Brukes til å skille mellom brukere

Hvordan unngå informasjonskapsler

De fleste nettlesere aksepterer informasjonskapsler automatisk. Dette kan slås av helt eller delvis, men brukeropplevelsen og funksjonalitet kan da bli redusert. Den norske nettsiden nettvett.no forklarer hvordan du godtar eller avviser informasjonskapsler på forskjellige nettlesere.

Velge bort interessebasert markedsføring


IP-adresse

En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare. Brukerens IP-adresse, tidspunkt, og nettadresse blir logget i en kort periode før loggen slettes automatisk. IP-adresser sendt til Google Analytics er anonymisert.

Eksterne leverandører

Liavaag.org er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne nettsteder, eller fra eksterne leverandører. Les om vår tilnærming til eksterne linker, samt opphavsrett.

Personvernerklæring